Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Extra's

<  Overzicht      >

Extra's

Limoncello di Sorrento Biologico - Piemme

 

Limoncello di Sorrento Biologico - Piemme

Limoncello van de lekkerste citroenen ter wereld...
De limoncello wordt gemaakt door Piemme op het Sorrentijnse schiereiland, bekend vanwege zijn heerlijke citroenen. De combinatie van een buitengewoon zacht microklimaat, de zee, de zon en de vulkanische grond zorgen, naar hun eigen zeggen, voor de lekkerste citroenen van de wereld. Van deze citroenen wordt "liquore di limone" gemaakt, oftewel limoncello.

De lekkerste limoncello wordt door vele Zuid-Italiaanse mama’s thuis zelf gemaakt. De citroenen worden heel dun geschild en in een bak met pure alcohol gezet, zodat de kleur en smaak in de alcohol trekt; na een week wordt een oplossing van water en suiker aan het citroengele alcohol mengsel toegevoegd. De schillen worden er uitgefilterd en, na nog een week in de diepvries, is de limoncello klaar om te drinken.

Piemme is één van de eerste likeurfabrieken in Sorrento, die begon met de productie en verkoop van limoncello op grote schaal. Zij vinden dat tot op de dag van vandaag, hun limoncello nog steeds het meest de ambachtelijke limoncello benadert die door "Mama" thuis gemaakt wordt!

Serveren: direct uit de diepvries als digestief, maar ook heerlijk over ijs en fruitsalades en als longdrink of cocktail.

Alcoholpercentage 32% vol
Inhoud 50 cl
Regio Sorrento
€ 18,50
prijs per stuk

Opgelet
Uw totale bestelling moet tenminste 6 flessen bevatten of een aankoopbedrag van minimaal €30 (niet van toepassing op cadeaubonnen).