Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Extra's

<  Overzicht    <        >

Extra's

D’Incanto (Vin santo del Chianti) 2009

 

D’Incanto (Vin santo del Chianti) 2009

Deze traditionele Toscaanse wijn is gemaakt van klassieke Chiantidruiven (Trebbiano en Malvasia) en vertegenwoordigt de Italiaanse gastvrijheid, hoffelijkheid en vriendschap. Deze stille wijn wordt sedert vele generaties geproduceerd door de familie Tamburini, en wordt steeds aangeboden aan de liefste van de vrienden als teken van een warme welkom.

De Vin Santo of “Heilige Wijn” is een goudgele wijn met amberreflecties, heeft een rond, complex en aangenaam boeket met toetsen van honing, gekonfijt fruit, vanille, gedroogde vijgen en een zweem van walnoten en koffie.
In de mond krijgt men een evenwichtige textuur. De zoetheid en de warmte van de alcohol komen in perfect evenwicht met een diepe fraîcheur.
De afdronk is heel lang en aangenaam.
Deze wijn wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd om de kwaliteit te waarborgen. Hij past uitstekend als begeleiding bij rijpe kazen en droge zoetigheden. Of gewoon..., als ongelooflijk-lekker tussendoortje.
Te serveren op 14-18° C.

Alcoholpercentage 16,5% vol.
Druivenrassen Trebbiano en Malvasia
Inhoud 50cl
€ 22,50
prijs per stuk

Opgelet
Uw totale bestelling moet tenminste 6 flessen bevatten of een aankoopbedrag van minimaal €30 (niet van toepassing op cadeaubonnen).