De olijfolie geproduceerd door de familie Tamburini is het resultaat van de productie van 1.000 bomen van de Moraiolo-, Leccino-, Frantoio- en Pendolinovariëteiten die volledig biologisch gekweekt worden.
De olijven worden met de hand rechtstreeks van de boom geplukt, gevolgd door koude persing om te garanderen dat alle eigenschappen worden gehandhaafd.
Men streeft naar perfectie met een lage zuurtegraad, een schitterende kleur en vooral een hele lekkere volle smaak. Eventueel sediment in de bodem van de fles geeft de authentieke, natuurlijke kwaliteit van het product aan. Om de organoleptische eigenschappen van de olijfolie volledig intact te houden wordt er immers tijdens de verwerking niet gefilterd. Héérlijk bij een authentieke Bruschetta!
-- Helaas uitverkocht --
Inhoud | 75 cl |
Regio | Toscane |
Serveren bij | koude gerechten, schitterend op slaatjes |
Opgelet
Uw totale bestelling moet tenminste 6 flessen bevatten of een aankoopbedrag van minimaal €30 (niet van toepassing op cadeaubonnen).